Lamulux-meubels kopen

✔ Diverse topmerken

75 jaar ervaring

✔ 5000m² Showroom

Als u krasvaste en robuuste lamulux-meubels wilt kopen, bent u van harte welkom bij onze woonwinkel in Boven-Leeuwen in Gelderland. Bij Van Kerkhoff Wonen en Slapen bieden we meubels van hoogwaardige kwaliteit voor ieder interieur. We verkopen onder andere prachtige kasten, tafels en dressoirs van lamulux.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

lamulux meubels

De voordelen van lamulux-meubels kopen

Lamulux is een kunsthout dat gemaakt is van melanine. Dit is een synthetische stof die vaak wordt gebruikt bij de productie van kunststoffen. Melanine zorgt ervoor dat kunststoffen hard, sterk en tegelijkertijd licht zijn. De lamulux-meubels die u bij onze woonwinkel in Boven-Leeuwen, in Gelderland, kunt kopen, zien eruit alsof ze echt van hout gemaakt zijn, omdat er een houttekening in wordt aangebracht. Andere voordelen van dit materiaal zijn:

  • Verkrijgbaar in verschillende designs
  • Hogere kras-, kleur-, slijt- en stootvastheid
  • Onderhoudsvrij
  • Ziet eruit en voelt aan als massief hout
  • Duurzaam

Ga voor een prachtig interieur met onze meubels

We verwelkomen u graag in onze ruime showroom waar u wel 5000 m2 aan woon- en slaapinspiratie vindt. We verkopen verschillende lamulux-meubels die u in meerdere kleuren kunt kopen, maar ook andere hoogwaardige producten, zoals TEMPUR-matrassen. Kom gerust eens langs in onze showroom waar onze vakmensen desgewenst een offerte voor u opstellen. Voor vragen en meer informatie belt u naar 0487 – 591288 of stuurt u een e-mail naar info@vankerkhoffwonenenslapen.nl.

Plan een adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Ook buiten openingstijden openen we vrijblijvend onze deuren voor persoonlijk advies.

Onze merken

Advies nodig?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Voor passend advies staan onze adviseurs altijd voor u klaar!

Van de 60 reviews!

Openingstijden 

dinsdag 9:30-17:30
woensdag 9:30-17:30
donderdag 9:30-17:30
vrijdag 9:30-17:30
zaterdag 10:00-17:00
zondag gesloten
maandag gesloten

 

 

 

 

Van Kerkhoff wonen en slapen

Trambaan 4 - 6657 CE Boven-Leeuwen

T: 0487 - 591288

info@vankerkhoffwonenenslapen.nl