✔ Diverse topmerken

75 jaar ervaring

✔ 5000m² Showroom

Tempur-matras kopen

Als u ervoor kiest om een Tempur-matras te kopen, slaapt u ongetwijfeld als een roosje. Bij onze woonwinkel in Boven-Leeuwen, in Gelderland, vindt u de beste matrassen voor een goede nachtrust. Tempur-materiaal is zo ontworpen dat het zich aanpast aan de contouren van uw lichaam, waardoor de matrassen optimale ondersteuning en comfort bieden.

Dit zijn de redenen om een Tempur-matras te kopen

Bij Van Kerkhoff Wonen en Slapen in Boven-Leeuwen, in Gelderland, verkopen we matrassen van de beste kwaliteit. Zo bieden we bijvoorbeeld Tempur-mastrassen met traagschuim en met cool touch. Traagschuim geeft een comfortabel gevoel en een superieure lichaamsondersteuning. Een Tempur-matras is perfect voor mensen die alle voordelen van dit merk willen ervaren. De matrassen met cool touch zijn verkrijgbaar in alle standaard breedte- en lengtematen en ze zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems. Dankzij de ruimtevaarttechnologie geniet u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning. Het Tempur-materiaal absorbeert uw bewegingen en op precies de juiste plekken is er een drukverlagend effect. Zo bent u verzekerd van een uitstekende nachtrust. Dit zijn enkele voordelen als u ervoor kiest om een Tempur-matras te kopen:

  • Authentiek materiaal van Tempur
  • Verkrijgbaar in soft, medium en firm
  • Makkelijk wasbare hoezen
  • Verkrijgbaar in negen maten

Slaap als een roosje dankzij onze matrassen

Bij onze woonwinkel hebben we alles voor een comfortabel interieur; van prachtige relaxbanken tot complete boxsprings. Kunt u niet wachten om van een heerlijke nachtrust te genieten? Kies er dan voor om een hoogwaardig Tempur-matras te kopen. Naast matrassen verkopen we ook een complete boxspring van Tempur. Ons vakkundige personeel adviseert u graag over welk matras het beste bij uw lichaam past. Kom snel langs in onze showroom. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0487 – 591288 of stuur een e-mail naar info@vankerkhoffwonenenslapen.nl.

Geen producten gevonden...

Advies nodig?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Voor passend advies staan onze adviseurs altijd voor u klaar!

Van de 60 reviews!

Openingstijden 

dinsdag 9:30-17:30
woensdag 9:30-17:30
donderdag 9:30-17:30
vrijdag 9:30-17:30
zaterdag 10:00-17:00
zondag gesloten
maandag gesloten

Koopzondagen 

 

Van Kerkhoff wonen en slapen

Trambaan 4 - 6657 CE Boven-Leeuwen

T: 0487 - 591288

info@vankerkhoffwonenenslapen.nl