Matras kopen in de provincie Gelderland

✔ Diverse topmerken

75 jaar ervaring

✔ 5000m² Showroom

Bent u op zoek naar een deskundige beddenspeciaalzaak waar u een matras van topkwaliteit kunt kopen in Gelderland? Dan kunt u uitstekend terecht bij Van Kerkhoff Wonen en Slapen in Boven-Leeuwen. Bij ons ontvangt u professioneel advies en in onze 500m2 grote showroom maakt u kennis met onze uitgebreide collectie. Kom langs in onze winkel en laat u adviseren door onze ervaren specialisten.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

matras

Ontdek welk matras u het beste kunt kopen bij ons in Gelderland

Dankzij ons ruime aanbod vindt u ongetwijfeld het ideale matras. We kunnen het ons voorstellen dat u graag deskundig advies wilt ontvangen als u een matras gaat kopen bij ons in Gelderland. In ons assortiment vindt u matrassen van diverse topmerken, zoals:

Elk matras dat u bij ons in Gelderland kunt kopen, heeft zijn eigen unieke voordelen en kwaliteiten en sommige varianten zijn verkrijgbaar in drie verschillende hardheden. We verkopen naast matrassen ook complete boxsprings en ledikanten. Zo maakt u de slaapkamer helemaal compleet. Weet u niet zeker welk matras het beste bij u past? Kom dan snel langs in onze woonwinkel en vraag advies aan onze deskundige medewerkers!

Kies het ideale matras voor u en droom heerlijk weg

In onze woonwinkel in Boven-Leeuwen in Gelderland kunt u een matras kopen dat is afgestemd op al uw wensen. Wij hebben alles om comfortabel te wonen en heerlijk te slapen. Bent u van plan om een groot aantal meubels te kopen? Laat dan een offerte door ons opstellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer u een matras gaat kopen bij ons in Gelderland. Voor vragen belt u naar 0487 – 591288 of e-mailt u naar info@vankerkhoffwonenenslapen.nl.

Plan een adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Ook buiten openingstijden openen we vrijblijvend onze deuren voor persoonlijk advies.

Onze merken

Advies nodig?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Voor passend advies staan onze adviseurs altijd voor u klaar!

Van de 60 reviews!

Openingstijden 

dinsdag 9:30-17:30
woensdag 9:30-17:30
donderdag 9:30-17:30
vrijdag 9:30-17:30
zaterdag 10:00-17:00
zondag gesloten
maandag gesloten

 

 

 

 

Van Kerkhoff wonen en slapen

Trambaan 4 - 6657 CE Boven-Leeuwen

T: 0487 - 591288

info@vankerkhoffwonenenslapen.nl