Evidence-meubels kopen

✔ Diverse topmerken

75 jaar ervaring

✔ 5000m² Showroom

Als u graag Evidence-meubels wilt kopen die door de experts van Leolux zijn ontworpen, is het zeker de moeite waard om onze woonwinkel te bezoeken. Onze collectie bestaat uit de meest populaire designklassiekers en kenmerkt zich door compacte afmetingen en meerdere comfort opties. Met deze meubelen bent u verzekerd van topkwaliteit en duurzaamheid.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

leolux meubels

Wat kunt u verwachten als u Evidence-meubels gaat kopen?

Evidence is een Nederlands topmerk dat afstamt van Leolux. Bij Van Kerkhoff in Boven-Leeuwen, in Gelderland, verkopen we de mooiste klassiekers, maar dan nieuw en in de maatvoering die u wenst. Kies uw favoriete meubel en de stoffering in de juiste kleur en wij zorgen dat het meubel precies naar uw wens wordt gemaakt. Evidence-meubels zijn gemaakt van de beste materialen en u kunt de mooiste combinaties bij ons kopen.

Kies uit meubels van topmerken

Door Evidence-meubels te kopen, zijn er geen beperkingen als u uw woonruimten stijlvol wilt inrichten. Naast dit merk vindt u in onze woonwinkel in Boven-Leeuwen, in Gelderland, ook andere topmerken, zoals Cartel Living, Pode en Leolux. Kom snel langs in onze showroom en laat u adviseren. Voor vragen of meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar  0487 – 591288 of door een e-mail te sturen naar info@vankerkhoffwonenenslapen.nl.

Plan een adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Ook buiten openingstijden openen we vrijblijvend onze deuren voor persoonlijk advies.

Onze merken

Advies nodig?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Voor passend advies staan onze adviseurs altijd voor u klaar!

Van de 60 reviews!

Openingstijden 

dinsdag 9:30-17:30
woensdag 9:30-17:30
donderdag 9:30-17:30
vrijdag 9:30-17:30
zaterdag 10:00-17:00
zondag gesloten
maandag gesloten

 

Van Kerkhoff wonen en slapen

Trambaan 4 - 6657 CE Boven-Leeuwen

T: 0487 - 591288

info@vankerkhoffwonenenslapen.nl