Design tafels kopen

✔ Diverse topmerken

75 jaar ervaring

✔ 5000m² Showroom

Wilt u design tafels kopen van vooraanstaande merken? Bezoek dan de showroom van Van Kerkhoff Wonen en Slapen in Boven-Leeuwen. We hebben meer dan 75 jaar ervaring en we weten dan ook precies hoe we u van de juiste meubels kunnen voorzien. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee en geven deskundig advies.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Dutch Steel

Waar moet u op letten als u design tafels gaat kopen?

Een nieuwe tafel vormt vaak het middelpunt van uw interieur. Voordat u design tafels gaat kopen, is het daarom belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo dient u rekening te houden met de ruimte waarin u de tafel wilt plaatsen en uw woonstijl. Bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse materialen en kleuren, zodat u altijd een geschikte tafel voor uw woonstijl vindt. Maak uw eetkamer helemaal af met stoelen van H.E. Design. Weet u niet zeker welke tafel bij u past? Laat u dan adviseren door onze specialisten!

Koop een mooie tafel in onze meubelzaak

Bezoek onze woonwinkel in Boven-Leeuwen en ontdek het ruime assortiment aan design tafels die je bij ons kunt kopen. In onze meubelzaak vindt u alles om heerlijk te slapen en te wonen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0487 – 591288 of stuurt u een e-mail naar info@vankerkhoffwonenenslapen.nl.

Plan een adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Ook buiten openingstijden openen we vrijblijvend onze deuren voor persoonlijk advies.

Onze merken

Advies nodig?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Voor passend advies staan onze adviseurs altijd voor u klaar!

Van de 60 reviews!

Openingstijden 

dinsdag 9:30-17:30
woensdag 9:30-17:30
donderdag 9:30-17:30
vrijdag 9:30-17:30
zaterdag 10:00-17:00
zondag gesloten
maandag gesloten

 

 

 

 

Van Kerkhoff wonen en slapen

Trambaan 4 - 6657 CE Boven-Leeuwen

T: 0487 - 591288

info@vankerkhoffwonenenslapen.nl