Stoelen van H.E. Design kopen

✔ Diverse topmerken

75 jaar ervaring

✔ 5000m² Showroom

Bij Van Kerkhoff Wonen en Slapen in Boven-Leeuwen kunt u van het merk H.E. Design stoelen kopen. In ons assortiment vindt u meubels van vooraanstaande merken die gemaakt zijn met de beste materialen. Maak uw zit- of eethoek compleet met comfortabele stoelen van topkwaliteit!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

armstoel Napooli Musterring

Van H.E. Design unieke, duurzame stoelen kopen

H.E. Design produceert in eigen beheer unieke meubels. Dit merk doet niet aan massaproductie, want de meubels worden vormgegeven door hun eigen specialisten. Op deze manier onderscheidt deze meubelfabrikant zich van de andere. De basis van de stoelen van H.E. Design die u bij ons kunt kopen, is sterk. Hierdoor gaan de meubels jarenlang mee. De stoelen van dit merk zijn met passie voor het vak gemaakt door vakmensen. In ons assortiment vindt iedereen eenvoudig de juiste stoel voor zijn of haar interieur. Zo kunt u kiezen voor een unieke stoel van H.E. Design of voor een sta-opstoel. Ook voor comfortabele relaxfauteuils kunt u bij ons terecht.

Ontdek de stoelen van H.E. Design

Bent u benieuwd naar de stoelen van H.E. Design of Bert Plantagie die u bij ons kunt kopen? Bekijk dan snel ons assortiment in onze woonwinkel in Boven-Leeuwen en laat u adviseren door onze medewerkers. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0487 – 591288 of stuurt u een e-mail naar info@vankerkhoffwonenenslapen.nl.

Plan een adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Ook buiten openingstijden openen we vrijblijvend onze deuren voor persoonlijk advies.

Onze merken

Advies nodig?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Voor passend advies staan onze adviseurs altijd voor u klaar!

Van de 60 reviews!

Openingstijden 

dinsdag 9:30-17:30
woensdag 9:30-17:30
donderdag 9:30-17:30
vrijdag 9:30-17:30
zaterdag 10:00-17:00
zondag gesloten
maandag gesloten

 

 

 

 

Van Kerkhoff wonen en slapen

Trambaan 4 - 6657 CE Boven-Leeuwen

T: 0487 - 591288

info@vankerkhoffwonenenslapen.nl