Armstoelen kopen

✔ Diverse topmerken

75 jaar ervaring

✔ 5000m² Showroom

Wilt u armstoelen van hoogwaardige kwaliteit kopen? Bezoek dan snel Van Kerkhoff Wonen en Slapen in Boven-Leeuwen. We bieden een breed assortiment aan meubelen van de beste materialen aan. In onze ruime showroom doet u inspiratie op voor een nieuw interieur voor bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer. Ontdek snel ons aanbod aan armstoelen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

armstoel Napooli Musterring

Comfortabele armstoelen kopen die compleet naar wens zijn

Een armstoel biedt nét wat meer comfort dan gewone stoelen dankzij de armleuningen. Deze stoelen zijn ideaal voor een ontspannen diner of tijdens het lezen van een goed boek. De armstoelen die u bij onze woonwinkel in Boven-Leeuwen in de provincie Gelderland kunt kopen, zijn geheel aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U heeft de keuze uit meerdere materialen en kleuren en in sommige gevallen kunt u zelfs kiezen uit diverse onderstellen en zitkuipen. Op die manier leveren wij meubels die bij uw interieur passen en die compleet zijn afgestemd op uw behoeften. Dit geldt niet alleen voor de armstoelen die u bij ons kunt kopen, maar ook voor bijvoorbeeld onze relaxbanken en hoekbanken. Naast armstoelen kunt u bij ons ook terecht voor sta-opstoelen en draaistoelen.

Koop comfortabele stoelen bij onze winkel

Bij Van Kerkhoff Wonen en Slapen in Boven-Leeuwen, in Gelderland, adviseren we u uitgebreid en persoonlijk over de armstoelen die u bij ons kunt kopen. Tevens bent u van harte welkom om langs te komen in onze ruime showroom voor het opdoen van inspiratie. Indien gewenst openen we onze deuren voor u buiten openingstijden, zodat we u nóg beter van dienst kunnen zijn. Neem snel contact met ons op door te bellen naar 0487 – 591288 of door een e-mail te sturen naar info@vankerkhoffwonenenslapen.nl.

Plan een adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Ook buiten openingstijden openen we vrijblijvend onze deuren voor persoonlijk advies.

Onze merken

Advies nodig?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Voor passend advies staan onze adviseurs altijd voor u klaar!

Van de 60 reviews!

Openingstijden 

dinsdag 9:30-17:30
woensdag 9:30-17:30
donderdag 9:30-17:30
vrijdag 9:30-17:30
zaterdag 10:00-17:00
zondag gesloten
maandag gesloten

 

Zaterdag 27 april (koningsdag)

 

Gesloten

Donderdag 9 mei (hemelvaartsdag) 13:00-17:00

 

Van Kerkhoff wonen en slapen

Trambaan 4 - 6657 CE Boven-Leeuwen

T: 0487 - 591288

info@vankerkhoffwonenenslapen.nl