Musterring-meubels kopen

✔ Diverse topmerken

75 jaar ervaring

✔ 5000m² Showroom

Onze woonwinkel in Boven-Leeuwen is dé plek waar u moet zijn als u Musterring-meubels wilt kopen bij een van de verkooppunten van dit merk. Sinds 1938 staat dit merk voor topkwaliteit, doordachte ideeën en veelzijdige designs voor een betaalbare prijs. Bij Van Kerkhoff Wonen en Slapen verkopen kunt u onder meer een stoel, tv-meubel, hoekbank of een bank kopen van Musterring.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

musterring

Ontdek de Musterring-meubels die u bij ons kunt kopen

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van wonen en slapen en we schuiven onze kennis over meubels dan ook niet onder stoelen of banken. Ons deskundige personeel voorziet u graag van passend advies en uitgebreide informatie over onze meubels. Bij ons kunt u een bank van Musterring kopen die een ergonomisch gevormde rug heeft, maar ook banken die we voor u personaliseren en tijdloze stoelen. Ons bedrijf is een van de verkooppunten van Musterring-meubels en bij ons kunt u de mooiste banken en andere meubels van dit merk kopen. Zo kunt u bij ons:

  • Een tv-meubel van Musterring kopen
  • Een hoekbank van Musterring kopen
  • Een dressoir van Musterring kopen

Ontdek de stoel Helmond van Musterring die u bij ons kunt kopen

De stoel Helmond is een perfect voorbeeld van tijdloze elegantie en uitmuntend vakmanschap van Musterring. Deze stoel is ontworpen met aandacht voor zowel esthetiek als comfort. Met zijn strakke lijnen, hoogwaardige bekleding en verfijnde details past de stoel Helmond moeiteloos in verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. Het ergonomisch ontworpen zitvlak biedt uitstekende ondersteuning en zorgt voor een ontspannen zitervaring. De stoel Helmond van Musterring is niet alleen een prachtige toevoeging om te kopen voor uw interieur, maar ook een plek waar u graag plaatsneemt om te genieten van comfort en stijl. Maak uw interieur helemaal af door de stoel Helmond te combineren met een tv-meubel of hoekbank van Musterring die u bij ons kunt kopen.

Koop de ideale bank van Muterring bij een van de Nederlandse verkooppunten

Onze medewerkers helpen u graag met uw nieuwe interieur. Als u op zoek bent naar verkooppunten van Musterring-meubels, is Van Kerkhoff Wonen en Slapen de ideale winkel om een bank, tv-meubel, hoekbank of stoel van dit merk te kopen. We zijn niet alleen een van de verkooppunten van Musterring-meubels, maar ook van andere topmerken, zoals Pode en Cartel Living. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze meubels? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de stoel Helmond en de andere meubels van Musterring die u bij ons kunt kopen.

Plan een adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Ook buiten openingstijden openen we vrijblijvend onze deuren voor persoonlijk advies.

Onze merken

Advies nodig?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Voor passend advies staan onze adviseurs altijd voor u klaar!

Van de 60 reviews!

Openingstijden 

dinsdag 9:30-17:30
woensdag 9:30-17:30
donderdag 9:30-17:30
vrijdag 9:30-17:30
zaterdag 10:00-17:00
zondag gesloten
maandag gesloten

 

 

 

 

Van Kerkhoff wonen en slapen

Trambaan 4 - 6657 CE Boven-Leeuwen

T: 0487 - 591288

info@vankerkhoffwonenenslapen.nl